Jön a Real-Atlético párbaj

504076151 Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann (L) reacts next to Real Madrid's Portuguese defender Pepe during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Club Atletico de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on Septemb
Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann (L) reacts next to Real Madrid's Portuguese defender Pepe during the Spanish league football match Real Madrid CF vs Club Atletico de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on September 13, 2014. Atletico Madrid won the match 2-1. AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO
Vágólapra másolva!
Madridi derbit rendeznek januárban a Király Kupában: a nyolcaddöntő egyik párharcában ugyanis a címvédő Real Madrid városi riválisával, a bajnok Atléticóval csap össze.

Az Atlético csütörtökön este ugyan csak 2-2-es döntetlent játszott a harmadosztályú Hospitalet együttesével, de 5-2-es összesítéssel magabiztosan lépett tovább.

A Real Madrid már december elején bejutott a legjobb 16 közé, 9-1-es összesítéssel ejtette ki a Cornellát, a visszavágón tért vissza közel egy éve tartó sérüléséből Jesé, és mindjárt gólt is szerzett.

Antoine Griezmann és Pepe a legutóbbi derbin Forrás: AFP/Javier Soriano

Az izgalmak a Real-Atlético után sem érnek véget: a nyolcaddöntős párharc győztese a negyeddöntőben a Barcelonával találkozhat, a katalánoknak várhatóan nem okoz gondot a közbülső akadály, az Elche.