Fernando Torres tényleg hazatér Madridba

504225387
AC Milan's Spanish forward Fernando Torres (L) fights for the ball with Empoli's midfielder Mirko Valdifiori during the Italian Serie A football match Empoli vs AC Milan on September 23, 2014 at the Stadio Carlo Castellani in Empoli. AFP PHOTO / ANDREAS SOLARO
Vágólapra másolva!
Az AC Milan a következő szezon végéig kölcsönadja Fernando Torrest nevelőegyesületének, a spanyol bajnok Atlético Madridnak.

Eldőlt, hogy Fernando Torres kölcsönjátékosként valóban visszakerül az Atlético Madridhoz. A spanyol világ- és Európa-bajnok csatár a nyár óta a Chelsea kölcsönjátékosaként játszott Milánóban. Szombaton a Milan végleg megvette, és most megegyezett az Atléticóval arról, hogy rögtön kölcsön is adja Torrest.

A 30 éves játékos 11 évesen kezdett el focizni az Atléticóban. 2001-ben mutatkozott be a felnőtt csapatban, ott 214 mérkőzésen 82 gólt szerzett. 2007-ben a Liverpoolhoz szerződött (102 meccs/65 gól), négy évvel később a Chelsea futballistája lett. Azóta nem talál magára, a kékeknél 110 meccsen csak 20 gólt lőtt, és rövid milanos időszakában sem ment neki jobban (10/1).

Fernando Torres (balra) három éve elfelejtett focizni - hátha Madridban újra rájön, hogyan kell Forrás: AFP/Andreas Solaro