Megtörte a Realt a Valencia

504075673 Valencia's Argentinian defender Nicolas Otamnedi (L)  and Valencia's Argentinian defender Lucas Orban celebrate their victory  during the Spanish league football match Valencia CF v Real Madrid CF at the Mestalla stadium in Valencia on January 4
Valencia's Argentinian defender Nicolas Otamnedi (L) and Valencia's Argentinian defender Lucas Orban celebrate their victory during the Spanish league football match Valencia CF v Real Madrid CF at the Mestalla stadium in Valencia on January 4, 2015. AFP PHOTO / JOSE JORDAN
Vágólapra másolva!
Huszonkét győztes tétmeccs után kikapott a Real Madrid, pedig Ronaldo büntetőjével még vezetést szerzett a Valencia ellen.

Primera División, 17. forduló:
Valencia-Real Madrid 2-1
gól: Barragán (52.), Otamendi (65.), ill. Cristiano Ronaldo (14., 11-es)

Igazi rangadóval indult a spanyol bajnokság az új naptári évben: a BL-helyre törő Valencia a listavezető Real Madridot fogadta.

Jól kezdett a Valencia, de a 13. percben Negredo kezezett az ötösön, a megítélt büntetőt Cristiano Ronaldo vágta be magabiztosan.

A Madrid uralta a játékot, több helyzetet dolgozott ki a Valenciánál, ám a félidő mégis lehetett volna 1-1: André Gomes lövése megpattant, majd a bal kapufán csattant, az ismétlésnél lábbal védett Casillas, de mint kiderült, Paco Alcácer amúgy is lesről indult.

Közben szikrázott a levegő: a hazaiaktól öt, a vendégektől két játékos kapott sárgát.

Fordulás után visszakapta a Valencia, amit elvett a sors: Barragán lövése megpattant Pepén, és a kapuba gurult.

Próbálkozott a Real, de a hazaiak is lendületben maradtak, Otamendi fejesgóljával fordítottak is.

A Real a hajrára odaszögezte a kapu elé a hazaiakat, de egyenlítenie nem sikerült. Ezzel 22 zsinórban megnyert tétmeccs után kikapott a Madrid - tavaly szeptemberben az Atlético Madrid győzte le 2-1-re, a Real-gólt akkor is Ronaldo lőtte.

További eredmény:
Getafe-Rayo Vallecano 1-2
gól: Álvaro Vázquez (3.), ill. Jozabed (39.), Raúl Baena (64.)