Vágólapra másolva!
Brazil U-válogatott futballistát igazol a Ferencváros. Hazai sajtóértesülések szerint a Fluminense 22 éves támadója, Marcos Júnior egy évre igazol a Fradiba. 

Az Nso.hu értesülései szerint a Ferencvárosban folytatja a pályafutását a Fluminense 22 éves támadója, Marcos Júnior. Az egykori U18-as és U20-as brazil válogatott játékos érkezése ugyan még nem biztos, annyit azonban már lehet tudni, hogy a brazil klub elnöke szerint biztosan távozik a Fluminensétől.

A játékos nem valami nagy gólvágó, az utóbbi időben egyáltalán nem talált be, összesen 32 meccsén két gólt szerzett a Fluminensében, és a brazil U-válogatottakban is csak egy gólja van, viszont a megosztókon található felvételek szerint nem ügyetlen srác. Remek passzai vannak, és tapad hozzá a labda, nem kérdés, hogy a magyar bajnokságban komoly erősítést jelent majd, ha tényleg a Fradit választja.

Marcos Júnior a második téli igazolása lehet a Ferencvárosnak, decemberben jelentették be, hogy Hajnal Tamás 17 év után visszatér a klubhoz.

Marcos Júnior Forrás: Origo

Kollégánk nyáron körbenézett a Fluminense háza táján, tegyen így ön is.