Lampard mégsem írt alá a NY Cityhez

511785697
Manchester City's Argentinian striker Sergio Aguero (C) celebrates scoring the opening goal from a penalty kick with Manchester City's French midfielder Samir Nasri (2L) and Manchester City's English midfielder Frank Lampard (R) during the UEFA Champions League Group E football match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad Stadium in Manchester, northwest England, on November 25, 2014. AFP PHOTO / PAUL ELLIS
Vágólapra másolva!
A New York City FC korábbi közleményével ellentétben Frank Lampard, a Manchester City futballistája azt állítja, nem kötött szerződést az amerikai klubbal.

A 36 éves középpályás azt mondja, amikor tavaly biztossá vált, hogy több mint tizenhárom év után elhagyja a Chelsea-t, egy szándéknyilatkozatot írt alá az amerikai vezetőkkel, miszerint 2015 januárjában csatlakozik az együtteshez. Ezt követően azonban jött a Manchester City megkeresése, s az angol egyesület ideiglenesen szerződtette őt.

Mindez azt jelenti, korántsem biztos, hogy 106-szoros válogatott futballista - aki kiválóan teljesít a Manchester Cityben - ott lesz az MLS márciusi rajtán a New York City FC-ben.

Lampard jól elvan a Citynél Forrás: AFP/Paul Ellis