Vágólapra másolva!
Rocio Marengo argentin Playboy-modell akár bajba is keverheti Lionel Messit a legutóbbi nyilatkozatával.

Az Aranylabda-átadás után szárnyra kelt a hír, hogy a győztes Cristiano Ronaldo szakított barátnőjével, Irina Sajkkal, most pedig korunk másik zsenije, Lionel Messi került bajba. Egy argentin Playboy-modell ugyanis azt nyilatkozta egy rádióinterjúban, hogy egy argentin válogatott játékos, aki tízes mezben játszik, elhívta őt bulizni.

"Találkoztunk, utána pedig annyit írt nekem, hogy 'Bébi, ha Európában jársz majd, gyere el velem bulizni!' A focista, akiről szó van, házas. Hogy Carlos Tévezről lenne szó? Nem! Az eset egyébként a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon történt, ugyanis akkor pont arra jártam" - mondta Rocio Marengo

Lionel Messi és párja, Antonella Roccuzzo az idei Aranylabdagálán Forrás: AFP/Michael Buholzer

Márpedig Lionel Messi játszott 10-es mezben azon a vébén az argentin válogatottban. Amikor ezzel szembesítették, így próbált meg kimenekülni a szituációból: "Soha nem fogom elmondani, hogy ki hívott el bulizni. Egyébként sem mentem el, szóval nem érdekes a téma."

Ő pedig Rocio Marengo - a hölgy meztelen fotóiért kattintson a képre! Forrás: Instagram/Rocio Marengo

Messi gyerekkora óta ismeri barátnőjét, Antonella Roccuzzót, akivel 2008 óta járnak együtt, 2012-ben házasodtak össze, és abban az évben született meg a gyermekük is.