A világbajnok focista tényleg befűzte a gyönyörű teniszezőnőt

Ana Ivanovic, tenisz
UNITED ARAB EMIRATES, Dubai : Serbian Ana Ivanovic of the Indian Aces returns the ball to Slovakian Daniela Hantuchova of the Singapore Slammers during their Coca-Cola International Premier Tennis League (IPTL) match at the Hamdan Sports Complex in Dubai on December 11, 2014. AFP PHOTO / MARWAN NAAMANI
Vágólapra másolva!
Egyre több jel utal arra, hogy Bastian Schweinsteiger és Ana Ivanovic együtt járnak, noha még egyikük sem ismerte el a tényt.

A németekkel világbajnoki címet nyert focista a nyáron dobta barátnőjét, Sarah Brander modellt, akinek a nevét felíratta a cipőjére, ezt a vébén is lehetett látni.

A Bayern München Katarban edzőtáborozik, az egyik edzésen Schweinsteiger még a régi cipőt vette fel, de áthúzta rajta feketével a korábbi barátnő nevét, ezzel pillanatok alatt tele is lett a sajtó.

Sarah még a cipőn, majd áthúzva Forrás: Origo

A focista lépett, és csináltatott egy olyan csukát, amelyre a szerb zászlót festette rá, valamint a "31/7 duso"-t, a duso szerbül babámat, kedvesemet jelent, a 31/7 pedig egy dátum lehet, elképzeléehtő, hogy tavaly július 31-én jött össze a szerbek gyönyörű teniszezőnőjével, Ana Ivanoviccsal, akivel azóta már lefotózták őket kézenfogva sétálva.

Schweinsteiger új cipője Forrás: 101greatgoals

Hogy tavaly augusztusban már alakult közöttük a szerelem, arra bizonyíték az is, hogy az akkoriban terjedő Ice Bucket Challenge során Ivanovic három kihívottja Roger Federer, Serena Williams és Bastian Schweinsteiger volt.