Könyörüljetek meg Cristiano Ronaldón!

504075487
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) is handed a red card during the Spanish league football match Cordoba CF vs Real Madrid CF at the Nuevo Arcangel stadium on January 24, 2015. AFP PHOTO / CRISTINA QUICLER
Vágólapra másolva!
A Cordoba védője, Edimar az őt megrúgó és megütő Cristiano Ronaldo mellett kampányolt, nem szeretné, ha több mecsre is eltiltanák a Real Madrid portugál klasszisát.

A Cordoba ellen 2-1-re megnyert spanyol bajnokin Cristiano Ronaldo megrúgta és megütötte az ellenfél egyik játékosát, Edimart, amiért kiállították. Egyes lapértesülések arról szóltak, hogy akár három mérkőzésre is eltilthatják, így nemcsak a következő, Real Sociedad elleni meccset, hanem a Sevilla (4. a tabellán) elleni rangadót és a címvédő Atlético Madrid (3.) elleni városi derbit is kihagyná, amely meglehetősen nagy érvágás lenne a Realnak.

A háromszoros aranylabdás portugál klasszis a mérkőzés után azonnal elnézést kért a Twitteren és a Facebookon is, és a Marca spanyol napilap szerint a mérkőzés jegyzőkönyvébe is csak annyi került be, hogy "megrúgta az ellenfelét, amikor a labda már játékon kívül volt" - ezért elvileg egy mérkőzéses eltiltás jár.

Ronaldo kiállítása:

Az áldozat, Edimar nem haragszik Ronaldóra, sőt, arra kéri az illetékes testületet, hogy ne meszeljék el három mérkőzésre. "Megbocsátottam Cristiano Ronaldónak. Megrúgta a lábam és megütötte a számat, de ilyen előfordul a focipályán. Nem szeretném, ha további szankciók érnék, tiltsák el egy meccsre, és hadd lássa a közönség továbbra is focizni a világ legjobb játékosát" - fogalmazott az AS napilapnak a Cordoba védője.

Szavazzon!

Ön hány meccsre tiltaná el Ronaldót?