Szabaduljatok Pogbától!

504225827 Juventus' French midfielder Paul Pogba celebrates after scoring during the Italian Serie A football match Juventus vs Chievo Verona at the Juventus Stadium in Turin on January 25, 2015.  AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
Juventus' French midfielder Paul Pogba celebrates after scoring during the Italian Serie A football match Juventus vs Chievo Verona at the Juventus Stadium in Turin on January 25, 2015. AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
Vágólapra másolva!
Giovanni Trapattoni a Juventus helyében eladná Paul Pogbát, akiért két klub is őrült összeget kínál. Három minőségi játékost venne helyette.

"Paul Pogba remek játékos, de nem egy Lionel Messi" - jelentette ki Giovanni Trapattoni, a Juventus korábbi edzője.

A legendás tréner éppen ezért azt mondja, a torinóiaknak el kell adnia a manapság nagyon felkapott középpályását.

A menedzsere, Mino Raiola szerint Pogba mintegy százmillió eurót ér, és miután a Real Madrid régóta üldözi, ráadásul már a Manchester City is bejelentkezett érte, a Juve valószínűleg meg is kapná érte ezt az összeget.

Pogba még mindig csak 21 éves Forrás: AFP/Marco Bertorello

"Ha egy klub őrültséget akar csinálni egy játékosért, akkor hagyni kell - vonta le a következtetést Trap. - Hülyeség lenne nem eladni százmillióért. Ennyiből három minőségi játékost vehet a Juventus."

Trapattoni szerint a jelenleg sorban három bajnoki címnél tartó Juve ötig is eljuthat, de a klubon belül még tovább terveznek: "Ez egy motor, ami sosem áll le."

Egyelőre a csapat jó úton van a negyedik Scudetto felé, szombaton 3-1-re verte a Milant, ezzel tíz pontra nőtt az előnye az AS Roma előtt a tabella élén.