Nicsak, Ronaldo is emberből van

504075427 Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts as he sits on the pitch during the Spanish league football match Club Atletico de Madrid vs Real Madrid CF at the Vicente Calderon stadium in Madrid on February 7, 2015. AFP PHOTO/ DANI P
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts as he sits on the pitch during the Spanish league football match Club Atletico de Madrid vs Real Madrid CF at the Vicente Calderon stadium in Madrid on February 7, 2015. AFP PHOTO/ DANI POZO
Vágólapra másolva!
Több mint egy éve nem volt példa arra, hogy Cristiano Ronaldo zsinórban három meccset teljesítsen úgy, hogy nem szerzett gólt. A sajtó már találgat, mi lehet a baja, ami persze nem jelenti azt, hogy bármi baja van. 

Ha csak a bajnoki meccseket nézzük, még figyelemre méltóbb a helyzet, hiszen Ronaldo 2011 februárja óta nem zárt gól nélkül három meccset egymás után, bár a Whoscored nevű statisztikai oldal hozzáteszi, a lövőkedve nem változott: ő próbálkozott a legtöbb szabadrúgással azok közül a játékosok közül, akiknek még nincs góljuk rögzített helyzetből.

Az angol sajtó szerint Ronaldo kicsit jóllakott az Aranylabdával, míg a bulvárlapok inkább Irina Shaykkal való szakítását vélik a formahanyatlás mögött. A spanyol sajtó eközben azt találgatja, vajon a térdsérülése hátráltatja-e, vagy a fergeteges 30. szülinapi buli érezteti még mindig a hatását. A Depor ellen azért villant egy komolyat.

A Real Madrid szerdán a Schalke ellen lép pályára a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a madridiak tavaly a gyepbe döngölték ellenfelüket ugyanebben a sorozatban.

Három meccs nála már válságnak számít Forrás: AFP/Dani Pozo