Jó lenne odafigyelni Ronaldo állapotára

Cristiano Ronaldo, foci, sport, futball, labdarúgás
Real Madrid forward Cristiano Ronaldo holds a ball under his jersey as he takes part in a training session at Santiago Bernabeu stadium in Madrid on Augoust 13, 2011, on the eve of the Supercup first leg football match against FC Barcelona. AFP PHOTO / DANI POZO
Vágólapra másolva!
Fabio Capello szerint a Real Madrid jobban tenné, ha odafigyelne Cristiano Ronaldóra, mert a portugál aranylabdás nincs jól, és ez hatással van a csapat játékára is. 

A 2014-es évet remek formában záró Ronaldo idén egyelőre nem találja a formáját. Három meccse gólképtelen, és nem is futballozik olyan veszélyesen, mint tavaly. Fabio Capello mindezt úgy fogalmazta meg, „tavaly a Real 1-0-ról kezdett minden meccset, mert a pályán volt Ronaldo. Ez azonban már nem így van.”

„A madridi orvosi stábnak éberen kellene figyelnie, mert valami nincs rendben Ronaldóval. Nem 100 százalékos, és ez már érezteti a hatását a csapat játékán is – mondta Capello, majd hozzátette, vérvizsgálatokat kell végezni minden játékosnál, mert abból derül ki a legtöbb a fizikai állapotukról.

"Ronaldo persze egészen kivételes játékos, és meg vagyok győződve róla, hogy hamarosan újra a régi lesz - vette el szavai élét az olasz edzőfejedelem.

Nincs jól Forrás: AFP/Dani Pozo

Ronaldo formahanyatlása ellenére két góllal vezet Lionel Messi előtt az Aranycipőért folyó versenyben.