Különleges sípcsontvédőt akar a Chelsea klasszisa

529187311
Chelsea's Belgian midfielder Eden Hazard (L) challenges Paris Saint-Germain's Italian midfielder Marco Verratti during the UEFA Champions League round of 16 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Chelsea at the Parc des Princes stadium in Paris on February 17, 2015. AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA
Vágólapra másolva!
Eden Hazard arra kérte José Mourinhót, hogy segítsen neki megtervezni egy olyan sípcsontvédőt, amely körben védi az alsó lábszárát.
Hazard-t nem kímélik Forrás: AFP/Miguel Medina

A Chelsea vezetőedzője a Paris Saint-Germain elleni keddi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő után kifakadt, hogy a játékvezetők nem védik eléggé a kreatív játékosokat, így például Eden Hazard is kapott rendesen Párizsban.

"Lehet, hogy elsőre sok szabálytalanság nem tűnik durvának, de ha egy olyan gyors játékosról van szó, mint Eden, akkor ezek a kis belépők is okozhatnak súlyos sérüléseket. Neki is elege van abból, hogy folyton rugdossák őt, főleg hátulról, ezért arra kért, hogy tervezzünk megy egy olyan sípcsontvédőt, amely hátul is védi a lábát" - nyilatkozta Mourinho.

Kiemelte, hogy csak Hazard ellen kilenc szabálytalanságot követtek el a PSG játékosai kedden. Ez volt az egyik, ezért Verratti meg is kapta a sárga lapját: