Vágólapra másolva!
Egy játékos arcsérülést szenvedett, egy másikon pedig megrepedt lépe miatt életmentő műtétet kellett végrehajtani a hétvégi Hőgyész-Bölcske megyei harmadosztályú futballmérkőzésen.

Március 10-én fegyelmi tárgyalást tartanak a Tolna megyei harmadosztályú bajnokságban rendezett Hőgyész-Bölcske mérkőzés miatt.

"Az összecsapáson három piros lapot osztott ki a bíró, így a megyei szövetség beidézi a kiállított sportolókat. A játékvezetői jelentésben szerepel a kiállítások ténye, és a bölcskei vezetők kérésére bekerült a két sérülés: Höss Bence arcsérülést, Almási Pál pedig feltételezhetően bordatörést szenvedett" - nyilatkozta Krausz Márton, a Magyar Labdarúgó Szövetség megyei igazgatója a Teol.hu portálnak.

A bölcskeiek technikai vezetője, Süvöltős István a lapnak azt mondta, Almásin életmentő műtétet kellett végrehajtani.

"A kezdés utáni percekben Almási Pál egy hosszú labdát becsúszva próbált megállítani az oldalvonalnál. Nem mondom, hogy szándékosan, de a hazaiak játékosa több méteres hátrányból, oldalról csúszva a térdével eltalálta 17 éves játékosunkat. A játékos a félidőben jelezte, hogy nem érzi jól magát, a szünet után le kellett cserélni. A mecset követően a szekszárdi kórházban a röntgen kimutatta, hogy a lapockájából letört egy darab. Éjjel otthon annyira rosszul volt, hogy szülei a dunaújvárosi kórházba vitték, ahol életmentő műtéttel a megrepedt lépét azonnal el kellett távolítani" - mondta Süvöltős.

A meccset 3-2-re a hőgyészi csapat nyerte, ez volt a bölcskeiek első veresége a szezonban.