Vágólapra másolva!
A Chelsea elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján kiállított Zlatan Ibrahimovic rekorder lett a Stamford Bridge-en begyűjtött piros lapjával. A svéd csatár a meccs után a szokásos stílusában kritizálta a Chelsea játékosait.

Ibrahimovicnak a mostani volt a negyedik kiállítása a Bajnokok Ligájában, ezzel beérte az eddigi csúcstartót, a holland Edgar Davidsot. A PSG támadója a meccs után azt nyilatkozta, a Chelsea játékosai úgy viselkedtek, mint a kisbabák.

"Az volt az igazán idegesítő a kiállításban, hogy amikor a bíró felmutatta a piros lapot, az összes Chelsea-játékos körbevett, olyan volt, mintha 11 csecsemő lett volna körülöttem" - mondta Ibrahimovic, aki kicsit túlzott, mert nem 11, hanem 9 ellenfele lebzselt a környéken, a kapus Thibaut Courtois és a svéd által megrúgott, még a földön fekvő Oscar nem támadta le.

Ibrahimovic azt is elmondta, amikor meglátta a piros lapot, nem tudta, hogy dühös legyen, vagy kínjában csak nevessen. "Azt mondtam magamban, ez az ember nem tudja, mit csinál" - kommentálta a holland Björn Kuipers ítéletét. Amikor arról kérdezték, egy ilyen bravúr után megnyerheti-e a PSG a BL-t, Ibrahimovic csak annyit mondott, előbb derüljön ki, melyik csapattal találkoznak a 8 között, a többivel ráérnek utána foglalkozni.

Ibrahimovicnak egyébként legendásan rosszul megy Mourinho csapatai ellen, amióta az interes időszak után elváltak az útjaik 8 meccsen találkoztak, és a svédnek sem gól, sem gólpassz nem jött össze. A BL kieséses szakaszában sem úgy megy neki, ahogy azt tőle elvárnánk, 34 meccsen csak 7 gólja van, szemben azzal a 36-tal, amit a 73 csoportmeccsen szerzett.

Szavazzon!

Ön szerint jogos volt az ítélet?