Társoldalunk:

Miriután élcelődik a román sajtó

2015.03.14. 14:38

Romániában kárörvendő hangvételű cikkben írnak arról, hogy a korábban Kolozsvárról anyagi gondok miatt távozó Miriuta László alól kidőlni látszik az egykor gazdaságilag stabil Győri ETO. 

Ahogy arról beszámoltunk, a Győri ETO második főszponzora, az Audi is kihátrált a csapat mögül a Queastor-ügy miatt, így a már csődvédelmet kérő klub még nehezebb helyzetbe került.

„Miriuta megszabadult az ördögtől, majd összefutott az ördög apjával! Csőd közelében a Győr” – írja a Sportnews.ro egy román közmondásra utalva – írja az Nso.hu. A cikkben aztán Miriuta szemére vetik egy korábbi nyilatkozatát, amit a gazdasági válságba került CFR-nél tett: „Ilyen a világon nincs. Vannak törvények, tenni kell valamit. Akinek nincs pénze, az ne induljon a bajnokságban.”

Egy szomorú edzőForrás: MTI/Krizsán Csaba

A lap idézi a győriek edzőjét, aki nagyon jó körülményekről beszélt, amikor Győrbe került, elmondta, hogy még nem is találkozott játékosokkal, de már átutalták kéthavi bérét, és kapott egy Audi A7-est.

A szombaton a Pápával találkozó Győr most már óriási bajban van, Borkai Zsolt polgármester egyelőre csak annyit mondott, hogy senkinek nem lehet érdeke, hogy megszűnjön a csapat.