Aragorn is Ronaldo ellen fordult

Viggo Mortensen, színész, San Lorenzo-szurkoló
ARGENTINA, Buenos Aires : US actor Viggo Mortensen (C), supporter of Argentina's football team San Lorenzo, attends Argentina's First Division football match against Argentinos Juniors at Diego Maradona Stadium in Buenos Aires on December 14, 2008. San Lorenzo won 1-0 and qualified for playoffs aganist Boca Juniors and Tigre. AFP PHOTO / Juan Mabromata
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo egy elviselhetetlen futballista, aki újabb aranylabdája óta csak nyafog, nyilatkozta az amerikai színész, Viggo Mortensen. Szerinte Lionel Messi sokkal jobb munkát végez Barcelonában.

Hollywoodból is figyelemmel kísérik a spanyol labdarúgó-bajnokságot, a bajnoki cím szempontjából fontos vasárnapi El Clásico előtt - amelyen az éllovas Barcelona és az egy ponttal mögötte második Real Madrid csap össze - az amerikai színész, Viggo Mortensen fogalmazta meg kritikáját Cristiano Ronaldóval szemben.

A többek között A Gyűrűk Ura-trilógiából ismert színész bírálta a portugál hozzáállását, szerinte ugyan nagyon önzőn futballozik.

Viggo Mortensen az argentin San Lorenzo csapatának is nagy rajongója Forrás: AFP/Juan Mabromata

"Cristiano Ronaldo sokkal elviselhetetlenebb, mint korábban, önző, nem ünnepli meg csapattársa góljait. Amióta megnyerte az legutóbbi aranylabdáját, állandóan nyafog, szemben Lionel Messivel, aki a Barcelonában mind a védekezésből, mind a támadásból kiveszi a részét” - írta saját blogjában.