Vágólapra másolva!
Paul Pogba ügynöke, Mino Raiola keményen kritizálta a Real Madrid igazoláspolitikáját, és elmondta, nem szeretné, ha ügyfele a madridiaknál kötne ki. Eközben a Juve sportigazgatója, Pavel Nedved azt nyilatkozta, befutott az első hivatalos ajánlat a játékosért, méghozzá a PSG-től. 

„A Real Madrid csak veszi a játékosokat, aztán ha elhasználódtak, eldobja őket, mint egy mosogatórongyot, és vesz helyettük újakat. Paulnak nem ilyen klubra van szüksége, hanem olyanra, ahol kibontakozhat a tehetsége. Nem zárjuk be az ajtót a Real előtt, de egyelőre nincs is nyitva – nyilatkozta a L’Equipe-nek Mino Raiola.

A francia lapok múlt héten megírták, hogy a PSG elnöke találkozott Pogbával, és úgy nyilatkozott, a Párizs külvárosában született fiatal csillag szívesen igazolna haza, ám Raiola erre is csak annyit mondott, bárhova igazol is, az a csapat jól jár vele.

Mindenki Pogbát akarja Forrás: AFP

A PSG-t szóba hozta a Juventus is, Pavel Nedved sportigazgató azt mondta, a párizsiaktól futott be az első hivatalos ajánlat Pogbáért, de érdeklődik a Real Madrid és a Barcelona is. A cseh vezető nyilatkozatát szinte azonnal cáfolták a párizsiak.