Vágólapra másolva!
Megszólalt az a Liverpool-szurkoló, aki lefogta Mario Balotellit, amikor az olasz csatár konfliktusba keveredett Chris Smallinggal, a Manchester United védőjével.

Mario Balotelli ritkán tudja kordában tartani az érzelmeit a pályán, és a Liverpool Manchester United elleni rangadóján is meglehetősen indulatosan szállt be a második félidő közepén becserélt olasz csatár.

Balotelli gyorsan összeszedett egy sárgát, amikor Phil Jonesszal akadt össze, majd nem sokkal később Chris Smallinggal brusztolt az oldalvonalnál, aminek az lett a vége, hogy mindketten a reklámtáblákhoz estek.

Ahogy Balotelli felállt, a testbeszéde arról árulkodott, hogy elégtételt venne a MU védőjén, ám pár Liverpool-drukker közbelépett, és lefogták az olaszt, megakadályozva ezzel, hogy begyűjtse második sárgáját, és még nehezebb helyzetbe hozza a Steven Gerrard butasága miatt így is emberhátrányban játszó csapatát.

Forrás: Twitter

"Nekem úgy tűnt, Smalling kilökte a pályáról Balotellit, aki nem hagyta magát, és belekapaszkodott az ellenfelébe, és magával rántotta. Amikor Balotelli feltápászkodott, láttam rajta, hogy nem akarja ennyiben hagyni a dolgot, és tudtam, hogy ha történik valami, azzal a kiállítást kockáztatja. Azt mondtam neki, nyugodj le, hagyd őt, ő meg azt felelte, hogy oké. Csak 172 centi vagyok, ő meg egy nagydarab fickó, úgyhogy egyedül nem tudtam volna őt visszatartani, de a mellettem álló srác, Peter segített, aki egyébként rendőr, de ezúttal civilben volt a meccsen. Az eset után a körülöttem álló szurkolók nevetve veregették meg a vállam" - mesélte a Balotellit lefogó Shaun Leatherbarrow a Liverpool Echónak.

Leatherbarrow ahova tudja, elkíséri a csapatot, ott volt a 2005-ös isztambuli és a 2007-es athéni BL-döntőn, valamint a 2005-ös tokiói klubvébén is.

Balotelli a Facebook-oldalán köszönetet mondott jótevőjének, mert azt írta, nem volt egyedül a pályán, utalva ezzel a Liverpool híres jelmondatára.