Többet kell ajánlania Dzsudzsákért a Laziónak

Dzsudzsák Balázs, Dinamo Moszkva
Moszkva, 2014. október 2. Dzsudzsák Balázs, az orosz Dinamo Moszkva (b) és a Santiago Aria, a holland PSV Eindhoven játékosa a labdarúgó Európa Liga csoportkörében, az E csoport második fordulójában játszott mérkőzésen Moszkvában 2014. október 2-án. (MTI/EPA/Makszim Sipenkov)
Vágólapra másolva!
Kevesli a Dzsudzsák Balázsért kínált összeget a Dinamo Moszkva, a Laziónak sokkal mélyebben a zsebébe kellene nyúlnia, ha meg akarja szerezni a magyar szélsőt. Olasz lapértesülések szerint elég messze áll egymástól a két álláspont, a Lazio 4 millió eurót kínált, az oroszok  8-10-et szeretnének kapni Dzsudzsákért. 

A La Repubblica értesülései szerint a moszkvaiak lesöpörték a Lazio első konkrét ajánlatát, pedig ezúttal Igli Tare sportigazgató személyesen utazott el Moszkvába, hogy tárgyaljon a magyar szélső átigazolásáról. Ez nem meglepő, hiszen a Dinamónál közölték, 10 millió euró alatt szóba sem állnak senkivel.

Az olasz lapok akkor vannak elemükben, ha találgatni lehet, most sincs sok konkrétum az ügyben, de azért többen megírták, hogy Dzsudzsákért a Valenciával és a Dortmunddal kell versenyeznie a Laziónak. Az egyetlen, ami biztos, hogy ha a Dinamo pénzt akar látni a magyar játékosból, akkor nyáron kell eladnia, mert télen már ingyen igazolhat bárhova.

Dzsudzsák Balázs valószínűleg nem marad Moszkvában Forrás: MTI/EPA/Makszim Sipenkov

Vörösbaranyi József menedzser azt nyilatkozta, márciusban ül le tárgyalni a moszkvaiakkal. Bár korábban megírtuk, hogy Dzsudzsák római átigazolásának nincs nagy esélye, Felipe Andersonért várhatóan sok pénzt kap a római csapat, és az ő posztjára passzolna a magyar válogatott csapatkapitánya.