Vágólapra másolva!
Nem akármilyen góllal egyenlített, és játszott végül 1-1-es döntetlent Gibraltár U16-os labdarúgó-válogatottja Macedónia ellen egy négyes tornán. A vendégek annyira örültek a saját góljuknak, hogy a hazaiak egy gyors középkezdésből az üres kapuig gyalogolhattak.

Az Európai Labdarúgó Szövetség legfrissebb tagállama, Gibraltár nem akármilyen körülmények között nyerte meg a hazai környezettben rendezett négycsapatos, U16-os tornát.

A versenyen a házigazda mellett San Marino, Málta és a nagy esélyesnek tartott Macedónia vett részt, és az utolsó mérkőzésen dőlt el a csoportelsőség.

A macedónok meg is szerezték a vezetést, de annyira örültek a gólnak, hogy a teljes csapat a saját térfelén egy kupacban ünnepelt. a játékvezető - miután minden macedón a saját térfelén tartózkodott - közben jelt adott a középkezdésre, a gibraltári csatár pedig akadálytalanul besétált a kapuig.

Az 1-1-es döntetlennel Gibraltár lett az első, a vendégek pedig valószínűleg egy életre megtanulták a leckét.

Egy hete hasonló gólt szerzett a mozambiki Ferroviario de Maputo, ott szintén azt használták ki, hogy az ellenfél, a a zambiai K-Stars csapata túlzásba vitte a gólörömöt.