Dzsudzsákot már az Inter is figyeli

Dzsudzsák Balázs, foci, magyar válogatott
HUNGARY, Budapest : Hungary's midfielder Balázs Dzsudzsák plays the ball during the UEFA 2016 European Championship qualifying round Group F football match Hungary vs Finland at the Groupama Arena stadium in Budapest on November 14, 2014. AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs egyre többször fordul elő az olasz átigazolási szaklap, a calciomercato.com posztjaiban. A Lazio és a Galatasaray által is figyelt magyar támadót most éppen Roberto Mancini Interével hozták össze. 

Az olasz lap azt írja, mivel az Intert idén is vegzálta az UEFA a Financial Fair Play szabályainak részleges áthágása miatt, a milánóiaknak nagyon észnél kell lenniük, kire és mennyit költenek a nyáron. Mivel azonban Dzsudzsákot elég olcsón meg lehet szereznie, Roberto Mancini fontolgatja a magyar balszélső leigazolását.

Ugyanez a portál írja, hogy az Inter leginkább az ukrán Jevhen Konopljankát szeretné, de a válogatott támadóért túlságosan sokat kér a Dnyipro, ezért Piero Ausilio sportigazgató inkább a magyar szélsőben gondolkodik.

Dzsudzsák a válogatottban Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

Dzsudzsákról egyébként nem túl hízelgő cikk jelent meg a napokban a soccer.ru oldalon, ahol azt írják, a magyar játékos csak visszafele fejlődött Oroszországban, és hiába találták meg a helyét a csapatban, és játszik folyamatosan, a pályán gyakran láthatatlan, és csak elvétve voltak jó meccsei - írja az nso.hu.