Vágólapra másolva!
Alina Jeremenko, akit a pornó világában csak Alina Henessyként ismernek, kinézte magának Dzsudzsák Balázs dinamós csapattársát, Alekszander Kokorint.

Jeremenko kisasszony - aki Twitter-oldala tanúsága szerint évek óta Budapesten él - elismert személyiségének számít a szakmájában, amit jelez, hogy januárban kapta meg a pornó-Oscart a legjobb külföldi jelenet kategóriájában.

Jeremenko egy interjúban azt nyilatkozta, a futball abban hasonlít a pornóiparra, hogy mindkettőben rengeteg jóképű férfi tevékenykedik. Egy orosz újság felkérte Jeremenkót, hogy pontozza kinézetük alapján az orosz focistákat, akik közül az általa férfiasnak titulált Szergej Ignasevics három, az aranyos Andrej Arsavin nyolc, a szépszemű Jurij Lodigin kilenc pontot kapott a tízből.

Kinézte magának Kokorint Forrás: Twitter

A Dinamo Moszkva csatára, Alekszander Kokorin viszont megkapta a maximális pontszámot, és Jeremenko azt az ígéretet tette, hogy ha Dzsudzsák Balázs csapattársa lő még öt gólt a bajnokságban, akkor bevállal vele egy 16 órás szexmaratont. Kokorin eddig a 18 meccsén 7-szer volt eredményes, úgyhogy bele kell húznia, hogy a hátralévő 10 fordulóban összejöjjön a kívánt termés.