Ilyen futballal inkább ki se álljunk az Újpest ellen

ferencváros ftc gyenge szereplés
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában játszott Ferencváros - Győri ETO FC találkozón a Puskás Ferenc Stadionban 2014. március 2-án.
Vágólapra másolva!
Hiába tett hatalmas lépést a Magyar Kupa döntője felé a Ferencváros a Szolnok elleni idegenbeli győzelemmel, Thomas Doll edző meglehetősen indulatosan nyilatkozott.

"Az eredményen kívül semmi jót nem tudok mondani. Elégedetlen vagyok a teljesítménnyel, rossz mérkőzést játszottunk. A magyar futballnak változnia kell, mert ez a színvonal elfogadhatatlan a Magyar Kupa elődöntőjében. Az Európa Ligáról felesleges beszélni, mert ez a teljesítmény nem elég oda, ilyen futballal inkább ki se álljunk a hétvégén! A csapatból senkit nem tudok kiemelni" - morgolódott a német edző, aki nem tartalékolt az Újpest elleni hétvégi rangadóra, a kezdőbe többek között Varga Roland, Hajnal Tamás, Böde Daniel és Roland Lamah is bekerült.

A Fradi egy öngóllal szerzett vezetést a 3. percben, majd az első félóra végén Varga Roland növelte az előnyt, így a visszavágó gyakorlatilag formalitás lesz. A kupa másik elődöntőjében a Videoton és az Újpest találkozik, az első meccset szerda este 18 órától rendezik Fehérváron.