Vágólapra másolva!
Bajner Bálint góljával sikerült egy pontot szereznie a Notts County labdarúgócsapatának, amely 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Barnsley-val a harmadosztályú angol bajnokságban.

Az Ipswich együttesétől kölcsönben a Notts Countyban játszó magyar csatárt a 78. percben cserélte be Ricardo Moniz vezetőedző, a támadó pedig a 92. percben állította be a végeredményt.

"Ezt a gólt az édesanyámnak ajánlom, aki egy műtét előtt áll" - nyilatkozta a klub honlapjának Bajner. A harmadik gólját szerezte a Notts Countyban, amely továbbra is a kiesést jelentő 21. helyen áll a tabellán. Bjner egyébként a gól után levette a mezét, ezért sárga lapot kapott.

Bajner gólöröme sárgát ért Forrás: Ritchie Sumpter @ Jms Photograph

A Ferencváros korábbi edzője, Ricardo Moniz így nyilatkozott Bajnerről a meccs után: "Tegnap nem a kezdőcsapattal edzett, márpedig ezek a játékosok mindig elégedetlenek, de mégis ő tudta jelenteni most a különbséget. Nagyon örülök, mert olyan kerettel dolgozhatok, ahol az idősebb, rutinosabb játékosok és a fiatal focisták tökéletes elegyet alkotnak."