Bogdán Ádám topligát váltana

Bogdán Ádám Budapest, 2014. november 13.
Bogdán Ádám kapus a Finnország elleni, november 14-i Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén a fővárosi Groupama Arénában 2014. november 13-án.
MTI Fotó: Illyés Tibor
Budapest, 2014. november 13. Bogdán Ádám kapus a Finnország elleni, november 14-i Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén a fővárosi Groupama Arénában 2014. november 13-án. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Gondolkodik a Bolton Wanderers hosszabbítási ajánlatán, nem húzza az időt, de kapkodni sem akar Bogdán Ádám válogatott futballkapus, aki elmondta: a játéklehetőség alapján dönt a folytatásról, és elsősorban Angliában vagy Németországban akar játszani jövőre.

"Arra számítok, hogy a bajnokság hátralévő három meccsén én védhetek a mostani teljesítményem alapján. Van gondolkodnivalóm a Bolton hosszabbítási ajánlatán, nagyon szép gesztus tőlük, elismerik a munkámat az utóbbi időszak nehézségei, sérülései ellenére. Nincs határidő a válaszomra, nem akarom elsietni a döntést, de elhúzni sem szándékozom, megbeszélem a családommal a jó megoldást. Az jó kérdés, hogy Premier League erősségű csapatot építenek-e jövőre itt a Boltonnál, ebbe nem látok bele, de a Championship mezőnye nagyon sűrű, sokan esélyesek a feljutásra és ez is a céljuk.” - mondta Bogdán Ádám a DigiSport Reggeli Start című műsorában.

"Bundesliga vagy Premier League? Jó kérdés, végig kell gondolni az ajánlatokat. Ami tény, elsősorban ebben a két országban futballoznék szívesen a jövőben, ez a két bajnokság a preferenciám. A döntésemben a legfontosabb szempont a játéklehetőség, hogy elsősorban rajtam múljon egy versenyben, mennyit védek. Az is ugyanilyen fontos, hogyan érezzük magunkat az adott klubnál, városban, közegben."

A kapus hozzátette, hogy szeretne ismét a magyar válogatott első számú kapusa lenni, bár tudja, hogy nagy lesz a verseny a poszton.