Vágólapra másolva!
A Puskás Akadémia Lencse László mesterhármasával győzte le a házigazda Dunaújvárost a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
Dunaújváros PASE - Puskás Akadémia 2-3 (1-1)
Dunaújváros, 1000 néző
v.: Fábián M.
Dunaújváros: Nagy – Hidvégi, Szekeres, Vaskó, Farkas (Lázár, 62.), Villám – Csehi, Petneházi, Böőr (Papp, 78.), Nikházi – Eppel
Puskás Akadémia: Danilovic - Fiola, Kelic, Tar (Makrai 84.), Spandler – Tóth B., Szakály D. - Kleinheisler, Sallai R. (Zsótér 46.), Lencse – Tischler (Harsányi 69.)
gól: Csehi T. (18.), Böőr (57.), illetve Lencse (27., az elsőt 11-esből 85., 90.)
sárga lap: Petneházi (62.), illetve Lencse (63.)

Nem estek egymásnak a csapatok a mérkőzés kezdetén, a hazaiak többet birtokolták a labdát. Igazi helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki egészen a 18. percig, amikor Csehi Tamás megszerezte a vezetést a hazaiaknak.

Nem sokkal később egy előreívelt labdáért vívott harcban Lencse Lászlót lökte fel Villám Balázs a tizenhatos vonala közelében, Fábián Mihály pedig nagy meglepetésre büntetőt ítélt, amit a sértett váltott gólra. A vitatott találat nem zavarta meg a dunaújvárosiakat, akik továbbra is veszélyesebben játszottak a vendégeknél, és több helyzetet alakítottak ki a Puskás kapuja előtt.

Fordulást követően mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, majd Böőr Zoltán büntetőből ismét előnyhöz juttatta a Dunaújvárost, miután Nikházit buktatta a büntetőterületen belül Kleinheisler. A gól után nagyobb sebességre kapcsoltak a vendégek, ennek eredményeként Lencse előbb egyenlített, aztán a rendes játékidő utolsó másodperceiben a győzelmet jelentő találatot is megszerezte.