Vágólapra másolva!
Karim Benzema, a Real Madrid francia csatára térdsérülés miatt két hetet kihagy, így nem játszhat az Atlético elleni BL-negyeddöntő visszavágóján sem.

A Real kedden délelőtt közölte a honlapján, hogy Benzema tüzetes orvosi vizsgálaton esett át, amely megállapította, hogy a jobb térdében megsérült az egyik szalag. A francia csatárnak két hetet kell kihagynia, így ő sem játszhat szerda este a városi rivális Atlético elleni BL-visszavágón, ahol a tét az elődöntőbe jutás.

Carlo Ancelotti, a Real edzője komoly gondokkal szembesül a meccs előtt, mert Benzema mellett Luka Modric, Gareth Bale és Marcelo sem játszhat a mindig masszív Atlético ellen. A csatársorból így két ember is kidőlt, csak Cristiano Ronaldo egészséges, aki mellett Isco és Javier Hernandez kezdhet elöl.

Modric helyettese Asier Illarramendi vagy Lucas Silva lehet, míg a védelem bal oldalon Marcelót a portugál Fabio Coentrao válthatja. Az első mérkőzés 0-0-s döntetlent hozott az Atlético otthonában. A két csapat tavaly a döntőben találkozott a BL-ben, akkor a Real a 93. percben mentette döntetlenre a meccset Sergio Ramos fejesével, majd a hosszabbításban ellenfelét felőrölve 4-1-re győzött.