Vágólapra másolva!
Jürgen Klopp köszönte, nem kért sem a Bayern München által neki szánt virágokból, se Pep Guardiola kézfogásából. A kupadöntőnek azért örült egy kicsit. 

A Borussia Dortmund zsinórban ötödször jutott be a Német Kupa döntőjébe, miután büntetőkkel legyőzte a legutóbbi két kiírás győztesét, a Bayern Münchent. Jürgen Klopp, a dortmundiak nyáron távozó vezetőedzője frenetikus ünneplést csapott Münchenben, az edző a rá jellemző módon óriási sprintben indult el a pályára az utolsó büntetőt után, és elviharzott a szomorúan bandukoló Pep Guardiola mellett is.

Klopp hatalmas bravúrt vitt végbe a csapatával, a Bayern kiejtése, és az újabb kupadöntő (2011-ben és 12-ben is Borussia nyerte a kupát) nagyszerű búcsúajándék a szurkolóknak. Egyébként készült ajándékkal a Bayern is, egy csokor virágot akartak átadni Kloppnak távozása alkalmából, de a dortmundiak edzője visszautasította a gesztust.

Klopp megy ünnepelni Forrás: Origo

„Nagyon kedves gesztus, de kedd este harcolni megyünk Münchenbe, és nem szeretném, ha a virágok látványa meggyengítené a harci szellemünket” – mondta Klopp. Az igazi ajándék aztán később jött: a Bayern játékosai négy büntetőt is kihagytak a 11-espárbaj során.