Négymeccses eltiltást anyázott össze a Milan sztárja

504225809
AC Milan's midfielder from France Jeremy Menez (R) reacts as Atalanta's forward from Argentina German Denis comforts him during the Italian Serie A football match AC Milan vs Atalanta on Jannuary 18, 2015 at San Siro Stadium in Milan. AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE
Vágólapra másolva!
Jeremy Menez négymeccses eltiltást kapott, így csak a szezon legutolsó meccsén térhet vissza a Milanba. A francia támadó a kiállítása után tornászta fel négymeccsesre az eltiltást. 

A Genoa elleni hazai, vereség záruló bajnokin Menezt a második félidőben állította ki a játékvezető. Az olasz szövetség jelentése szerint a francia támadóról felvétel készült, amikor alpári stílusban szidta a játékvezetőt, amiért a kiállítás miatt amúgy is járó meccshez további kettőt tett hozzá a FIGC.

A negyedik meccset azért kapta, mert az oldalvonal mellett állva a negyedik játékvezetőt is elküldte a bánatba. Menez így nem lesz ott a Milan hátralevő rangadóin (a Napoli, a Torino, és a Roma következik a nehéz helyzetben levő milánóiaknak), csak a szezon utolsó meccsén, az Atalanta ellen térhet vissza.

Menez valószínűleg vígasztalhatatlan Forrás: AFP/Filippo Monteforte