Vágólapra másolva!
A Marca nevű spanyol lap azt állítja, megszerzett egy jegyzetet, amelyben Massimiliano Allegri, a Juventus edzője készített taktikai vázlatokat a Real Madrid elleni BL-elődöntőre.

A jegyzet szerint Allegri arra készül, hogy a Real védelmének a bal oldalára helyezzen nyomást, mert úgy érzi, itt a legsebezhetőbb Carlo Ancelotti csapata.

Egyelőre nem tudni, hogy Marcelo vagy Fábio Coentrao kezd-e a Real balhátvédjeként, bár valószínűleg a brazil lesz a befutó, aki szeret fellépni a támadásokhoz, és ha a Juventus labdát tud szerezni, az ő helyén lehet támadást vezetni.

A másik támadható pozíció Sergio Ramosé lehet Allegri szerint, aki ezúttal nem megszokott helyén, a védelem közepén, hanem egy sorral feljebb játszhat, ahogyan az Atlético ellen is tette. Akkor Ancelotti ezzel a húzásával nagyot nyert, erről bővebben az akkori elemzésünkben olvashat.

Az Allegri jegyzeteként feltüntetett írásból még egy konkrét információ derült ki, mégpedig az, hogy a Juventus négy védővel áll fel, ami nem meglepő, elődjével, Antonio Contéval ellentétben ő inkább a négy hátvédet preferálja.

Az elődöntőről szóló beharangozónkat itt olvashatja.