Maffiafilm főszerepét kapta a norvég futballista

John Carew, film, Høvdinger
John Carew, film, Hovdinger
Vágólapra másolva!
Visszavonulása után másfél évvel teljes más karriert épít magának John Carew, a norvégok 91-szeres válogatott futballistája. A 195 cm magas csatár a filmiparban szeretne nagyot alkotni, hamarosan egy norvég maffiafilm főszereplőjeként a mozivászonról tekint le rajongóira.

Eric Cantona és Vinnie Jones után újabb egykori, Nagy-Britanniában edződött egykori labdarúgó próbálkozik egyre komolyabban a színészettel.

A 91-szeres norvég válogatott John Carew második filmjének bemutatójára készül, közben pedig boldogan él modellként dolgozó lett barátnőjével, Sabine Jemeljanovával.

Sabine Jemeljanova Forrás: Instagram/Sabine Jemeljanova

Carew első filmjét tavaly forgatta, a Dead of Winter című kanadai thriller egy coloradói vadonban játszódik, ahol a kincskereső csapatok kerülnek bajba, és egy halálos játék részeként a túlélés a cél.

"Szerintem tehetséges vagyok, és ebben a műfajban is sikeres lehetek" - nyilatkozta akkor a norvég Dagbladetnek.

John Carew, a filmsztár Forrás: Asanti Film

Új filmje (Høvdinger) már Norvégiában játszódik, és egy igazi gengsztertörténet főszerepét kapta. Igaz, karaktere, Igor egy félénk személy, aki ahol csak lehetséges, próbálja elkerülni a konfliktust.

"A történet az oslói alvilágban játszódik. Izgalmas kihívás volt számomra, hiszen teljesen más típusú, mint a kanadai film volt. De nagyon szeretném összehasonlítani magam Will Smithszel és Dwayne ’The Rock’ Johnsonnal" - mesélte Carew a nyári bemutató előtt.