Társoldalunk:

Dzsudzsák Balázs szinte biztosan az Interbe igazol

2015.05.16. 11:10

Dzsudzsák Balázs szinte biztosan nem hosszabbítja meg 2016 telén lejáró szerződését a Dinamo Moszkvával, és egybehangzó sajtóhírek szerint az olasz Interhez szerződik a nyáron. A Dinamo a rubelválság miatt hatalmas bukóval is hajlandó kiszállni a magyar válogatott csékájából. 

A Dinamo a következő szezontól fizetési sapkát vezet be, a rubelválság miatt a csapatból senki nem kereshet többet kétmillió eurónál (Dzsudzsák jelenleg 2,5-et keres), de a magyar játékos nem azért távozik, mert kevesebb lesz a fizetése, hiszen következő csapatánál még ennyit sem keres majd.

A legfőbb érdeklődő az Inter, amellyel Dzsudzsák szerint már télen közel voltak a megegyezéshez, de akkor végül nem lett semmi a dologból. A Russianfootballnews.com szerint az Internél már készítik az ajánlatot, ami vélhetően jóval alacsonyabb összegről fog szólni, mint amennyiért a Dinamo vette Dzsudzsákot az Anzsi Mahacskalától, a játékos fizetése is csökkenni fog Milánóban.

A magyar válogatott csapatkapitánya topligába kerülhetFotó: Polyak Attila - Origo

Jelenlegi bérével Dzsudzsák az Inter 5. legjobban fizetett játékosa lenne, többet keresne, mint pédául Andrea Ranocchia vagy Samir Handanovic – de vélhetően nem fog. A Juventus elleni derbire készülő Inter jelenleg a 8. helyen áll a Serie A-ban, azaz könnyen előfordulhat, hogy jövőre nem indul egy európai kupasorozatban sem, de a hátralevő három fordulóban még odaérhet az EL-helyek egyikére Roberto Mancini csapata.