Vágólapra másolva!
 Visszatér a Ferencvároshoz a korábban a klubbal magyar bajnoki címeket és kupagyőzelmeket szerző, brazil származású, de magyar válogatott balhátvéd, Leandro. 

A Ferencváros honlapján olvasható közleményből kiderül, hogy Leandro, aki 2002 és 2006 között négy bajnoki címet és három Magyar Kupát nyert a klubbal, már a harmadik olyan visszatérő Hajnal Tamás és Gera Zoltán után, aki komoly eredményeket ért el a Fradival.

A 12-szeres magyar válogatott Leandro a ciprusi Omóniából tér vissza, korábban játszott a Debrecenben, az MTK-ban és a Haladásban is.

Leandro de Almeida Fotó: Polyak Attila - Origo

"Örömteli, hogy Gera Zoltán és Hajnal Tamás után ismét egy olyan válogatott labdarúgót tudtunk szerződtetni, aki tudja, hogy mit jelent ebben a klubban játszani, hiszen egyszer már sikeres tudott lenni a Ferencvárossal - fogalmazott Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója.

"A koncepciónk része, hogy ilyen tudású és mentalitású futballistákkal szilárdítsuk meg a keretet. Azon dolgozunk tovább, hogy a nyári átigazolási időszakban tovább erősítsük a Ferencvárost, az új igazolásoknál a hangsúly nem a mennyiségen, hanem a minőségen van. Leandro érkezésével erősödni fog a bal oldalunk, hiszen mindenki tudja, hogy egy több poszton bevethető, minőségi labdarúgóról van szó."