A Barcába vágyik a Juve legnagyobb csillaga

550701107
A visszatérő Pogba nem játszott kiemelkedően, de kulcsfontosságú fejpárbajt nyert Ramos ellen a gól előtt, amire rajta kívül más valószínűleg nem lett volna képes
Vágólapra másolva!
Spanyol sajtóértesülések szerint Paul Pogba kikosarazta a Real Madridot és a PSG-t is, mert a Barcelonába szeretne igazolni. Ezzel ugyanakkor van egy kis gond. 

A Barcánál sem csináltak titkot belőle, hogy szeretnék Pogbát a csapatban tudni, de a katalánoknak csak 2016 telén jár le az átigazolási szezonból való kizárásuk. Néhány hete napvilágot láttak olyan hírek, hogy a Barca így is bevállalja Pogba szerződtetését, kifizeti a Juventusnak a francia középpályás árát, de fél évig Torinóban hagyja a játékost.

Ez ugyanakkor felvet néhány kérdést, többek között azt is, hogy ki állja Pogba bérét, és hogy pályára léphet-e a Bajnokok Ligájában a Juventusban, amivel természetesen kizárja magát a Barca tavaszi BL-szezonjából.

Paul Pogba a Barcába vágyik Forrás: AFP/Curto De La Torre

Pogba eltökélt, hogy a Barcelonába szerződjön, a hírek szerint a PSG 10 milliós fizetésére is nemet mondott a Párizs külvárosában született francia csillag. A vételárról egyelőre nem esett szó, de a Juventus nem nagyon fogja 80 millió eurónál kevesebbért eladni legnagyobb értékét.