Dárdai még nem hosszabbított a Herthával

Dárdai Pál ideiglenes vezetőedző vezetőedző Berlin, 2015. április 18.
Dárdai Pál, a Hertha BSC ideiglenes vezetőedzője, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a német első osztályú labdarúgó-bajnokság FC Köln elleni mérkőzésén Berlinben 2015.
Berlin, 2015. április 18. Dárdai Pál, a Hertha BSC ideiglenes vezetőedzője, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a német első osztályú labdarúgó-bajnokság FC Köln elleni mérkőzésén Berlinben 2015. április 18-án. (MTI/EPA/Lukas Schulze)
Vágólapra másolva!
Egyelőre nem írt alá új szerződést a Hertha BSC csapatával Dárdai Pál, a Bundesliga élvonalában maradt labdarúgóklub vezetőedzője.

A magyar válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó Dárdai az egyesület közgyűlése után elmondta, szerdán tovább egyeztet jövőjéről a klubnál.

A tréner Jos Luhakayt váltva február elején került a bentmaradásért harcoló csapat élére. A berliniek a szombati zárófordulóban 2-1-es vereséget szenvedtek a Hoffenheim otthonában, valamint az utolsó öt fordulóban csak egy pontot szereztek, de ezzel együtt sem estek ki.

"Nagyon nehéz munka volt" - mondta Dárdai hozzátéve, hogy még nem írt alá semmit.

Michael Preetz klubmenedzser a Hoffenheim elleni szombati mérkőzést követően jelezte, hogy Dárdait szeretnék vezetőedzőnek, és Fabian Lustenberger csapatkapitány ugyancsak marasztalta őt.