Társoldalunk:

Csányi halálát ünnepelnék a nyíregyházi szurkolók

2015.05.29. 15:01

Mintegy 1500 szurkoló ment ki a Nyíregyháza labdarúgócsapatának edzésére, hogy tüntessen a Magyar Labdarúgó-szövetség licencadó bizottságának döntése ellen, amely szerint a Spartacus nem kapott indulási engedélyt a következő NB I-es szezonra.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az MLSZ miért nem adta meg a licencet a Nyíregyházának, amelynek stabil az anyagi háttere, köztartozása sincs, és a játékosok, valami a szakmai stáb is időben megkapta a fizetését.

Révész Bálint tulajdonos elmondta, hogy még nem érkezett meg a klubhoz a licenc elutasításáról szóló indoklás, ennek ellenére a Nyíregyháza jogorvoslattal fordult az MLSZ-hez. Várom a hétfői elnökségi határozatot, és bízok az MLSZ döntésében" - idézte az Alfahir.hu a klubtulajt.

A döntés az utánpótlás-együtteseket is érinti, így több mint 400 gyerek további versenyeztetése került veszélybe, ők is részt vettek a demonstráción - írta a klub honlapja.

Az egyik drapériával Csányi Sándornak, az MLSZ elnökének is üzentek a drukkerek, erről az Ultrasliberi portál számolt be.

Így üzentekForrás: Ultrasliberi