Ronaldo hócipője tele van a pletykákkal

Cristiano Ronaldo, foci
ARMENIA, Yerevan : Portugal's forward Cristiano Ronaldo celebrates a goal during the UEFA Euro 2016 qualifying round Group I football match between Armenia and Portugal in Yerevan on June 13, 2015. AFP PHOTO / KAREN MINASYAN
Vágólapra másolva!
Nagyon boldog a Real Madridban, amelyet a világ legjobb klubjának tart és esze ágában nincs távoznia, jelentette ki Cristiano Ronaldo. A portugál labdarúgó szerint a hamis hírekkel direkt konfliktust akarnak gerjeszteni közte és a Real között.

Az elmúlt hónapban alig nyilatkozott a sajtónak Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál világklasszisa, aki megorrolt a médiára az állandó pletykák miatt.

A játékos ezúttal a lisszaboni sportnapilap, az A Bola kedvéért tett kivételt, és az újságon keresztül üzent rajongóinak és a madridi szurkolóknak.

Cristiano Ronaldo nyugalomra vágyik Forrás: AFP/Karen Minasyan

"Az utóbbi időben egyáltalán nem beszéltem újságírókkal, így bármilyen hír, ami velem kapcsolatban felmerül, hamis. A pletykákkal csak arra törekednek, hogy konfliktus hozzanak létre a Real Madrid és köztem. De hangsúlyozom, nagyon boldog vagyok, csak a Real Madridban gondolkodom, és magabiztosan, sikerre éhesen várom az új szezont. Megismétlem még egyszer, hogy a világ legjobb klubjánál vagyok, arra vágyom, hogy ismét címeket nyerjek a színeiben" - jelentette ki.

Cáfolta, hogy boldogtalan lenne Madridban, és arra kért mindenkit, hogy hagyják őt békén:

A jelenleg az Egyesült Államokban pihenő Ronaldo legutóbb június elején intézett kirohanást a média ellen, akkor Saint Tropez-i nyaralásából üzente, hogy nagyon unja az állandó pletykákat.

"Sohasem beszélek a magánéletemről, és szeretném megragadni az alkalmat, hogy elmondjam: az elmúlt hetekben a sajtó megpróbált minden rosszat elmondani rólam.

Hagyjanak békén!"