Társoldalunk:

Tőzsér mégsem lesz Premier League-focista

2015.07.06. 21:17

Tőzsér Dániel egy közösségi oldalon bejelentette, hogy jövőre nem fog a Premier League-ben szerepelni a Watford futballistájaként.

Tőzsér ügynöke, Filipovics Vladan június végén - a Sun cikke után - még azt mondta, arra van a legnagyobb esély, hogy a 30 éves légiós a Watforddal kezdi meg a felkészülést, sőt a játékos sem tudott róla, hogy esetleg elküldenék a csapattól.

Az angol napilap azt írta, hogy Daniel Pudil és Lewis McGugan mellett az előző bajnokságban a 46 bajnokiból mindössze csak egyet kihagyó Tőzsérre sem tartana igényt a klub a továbbiakban.

A részletekről egyelőre semmit nem tudni, Tőzsér az Instagramon - angolul - csak arról írt, hogy távozik a csapattól.

Szeretnék nagy-nagy köszönetet mondani minden csapattársamnak és itt dolgozónak, akik segítettek a Watford FC-nél, mivel elhagyom a klubot. Nagy élmény volt ezt a mezt viselni. Mindenkinek a legjobbakat kívánom!

Válogatott mezbenForrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Tőzsér alapvetően a Parma játékosa volt, ám kölcsönben a Watfordnál szerepelt, és a szerződése még egy idényre szólt, így elvileg a Premier League-ben még lehúzhatott volna egy évet. Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a Serie A-ból kiesett, és befektető híján a negyedosztályba zuhant Parma sorsa befolyásolja Tőzsér jövőjét is, ha minden igaz, a játékos ezzel szabadon igazolható lett.