Orbán kedvenc focistája visszatért a Vidihez

Puskás Akadémia-ZTE NBII-es focimeccs Felcsúton. focimeccs NB2 NBII Puskás Akadémia Felcsút Kleinheisler László Puskás Akadémia-ZTE NBII-es focimeccs Felcsúton. A meccset Orbán Viktor miniszterelnök is a helyszínen nézte meg, ezt választotta az azonos idő
Puskás Akadémia-ZTE NBII-es focimeccs Felcsúton. A meccset Orbán Viktor miniszterelnök is a helyszínen nézte meg, ezt választotta az azonos időben zajló MKB Veszprém- THW Kiel BL-negyeddöntő helyett. Újságíró: Juha Pál
Vágólapra másolva!
A tavasszal a Puskás Akadémiában kölcsönben szereplő Kleinheisler László hétfőn visszatért a Videotonhoz, egyelőre a második csapattal készül.

A középpályást 2016-ig szóló szerződés köti a Videotonhoz, amely - a klub honlapja szerint - szeretett volna szerződést hosszabbítani a Scholes becenevű focistával, aki azonban egyelőre nem fogadta el az ajánlatot.

Balra Kleinheisler Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Kleinheisler így - akiről az Origo 2013-ban megtudta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kedvenc magyar játékosa - a Videoton második csapatával kezdte meg a felkészülést.

A Disztl László irányította NB III-as együttes július 8-án, szerdán a Sóstói Stadion edzőpályáján játssza első nyári felkészülési mérkőzését a megye I-es Mór ellen.