Társoldalunk:

Casillas anyja a földbe döngölte a Real elnökét

2015.07.12. 12:37

Iker Casillas édesanyja, Mari Carmen minden dühét a Real Madrid elnökére, Florentino Pérezre irányította fia madridi búcsúját követően. Az elnök mellett keményen odaszólt fia új csapatának, a Portónak is, bár ez nyilván nem volt szándékos. 

„A Porto nagyjából a Segunda B [harmadosztály] szintjén van, egy világbajnok nem vonulhat vissza egy ilyen csapatból, több tiszteletet érdemel. Még az is jobb lett volna, ha a Barcelonába igazol, mert ott legalább úriemberek vannak” – füstölgött az El Mundo által megkérdezett Mari Carmen.

Casillast, aki tavaly a kispadra szorult, idén pedig folyamatosan támadták a szurkolók, a Real Madrid a Portónak adta el. A 34 éves kapus szülei úgy látják, Pérez elnök visszatérése óta Casillas nem kapja meg a kellő tiszteletet, sőt édesanyja szerint maga az elnök állt a fiát támadó rágalomhadjárat mögött.

Casillasnak nem volt nagy szezonja a legutóbbi a válogatottban semForrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

Iker rengeteget tűrt Pérez alatt, aki egészen másként bánt vele, mint a többi kulcsjátékossal. Az elnök soha nem szerette, mert szerinte túl alacsony. Iker mehetett volna jobb csapatokba is, de az elnök nem akarta, hogy top klubban folytassa, így került a Portóhoz” – átkozódott a játékos édesanyja. 

Casilla sírva búcsúzott a Real Madridtól.