Kisorsolták a Fradi és a Loki következő El-ellenfelét

Gera Zoltán Budapest, 2015. július 16.
A bosnyák csapatban játszó Josip Kevesic (b) és a ferencvárosi Gera Zoltán a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének második fordulójában játszott Ferencváros - Zeljeznicar mérkőzésen, a Groupama Arénában, 2015. július
Budapest, 2015. július 16. A bosnyák csapatban játszó Josip Kevesic (b) és a ferencvárosi Gera Zoltán a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének második fordulójában játszott Ferencváros - Zeljeznicar mérkőzésen, a Groupama Arénában, 2015. július 16-án. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Továbbjutása esetén a Ferencváros a belga Standard Liége-zsel, a Debrecen pedig az izlandi KR Reykjavík és a norvég Rosenborg összecsapásának nyertesével találkozik a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének harmadik fordulójában.

Az európai szövetség honlapjának beszámolója szerint a pénteki nyoni sorsoláson eldőlt, hogy a Ferencváros idegenben, míg a Debrecen otthon kezdené párharcát.

Ha Geráék továbbjutnak, belga ellenfél következik Forrás: MTI/Kovács Tamás

A második forduló első felvonásán, csütörtökön a zöld-fehérek hazai pályán szenvedtek 1-0-ás vereséget a bosnyák Zeljeznicartól, míg a hajdúságiak 2-2-es döntetlent játszottak a lett Skonto Riga otthonában.

A 3. fordulóban az első mérkőzésekre július 30-án, a visszavágókra egy héttel később kerül sor.