Társoldalunk:

Öt Roma-játékost küldtek haza Indonéziából

2015.07.25. 11:17

Az AS Roma öt játékosát fordították vissza a jakartai repülőtérről az indonéz hatóságok, mert nem volt megfelelő vízumuk. A klub és a helyi futballszövetség fél éve szervezi az AS Roma-napot Indonéziában. 

Ausztrália után Indonézia felé vette az útját az AS Roma, ahol a keretéből kiállított két csapat játszik egymással két edzőmeccset. Mostanra azonban kétséges, hogy ki tudnak-e állítani két csapatot, hiszen Gervinho, Seydou Doumbia, Victor Ibarbo, Adem Ljajic és Antonio Sanabria vízuma nem volt rendben, így a jakartai reptérről visszafordították őket.

„Már úton vannak hazafelé. Elég komoly bosszúság ez nekünk, hiszen sokat tettünk azért, hogy itt lehessünk – mondta Italo Zanzi, az olasz klub igazgatója. – A gondok ellenére büszkék vagyunk, hogy itt lehetünk, rengeteg munkánk van abban, hogy létrejött az AS Roma-nap Indonéziában. Csak a szurkolók számítanak, mi miattuk vagyunk itt.”

A belga állampolgára Nainggolan a bíróval pörölForrás: AFP/Carlo Hermann

A csapat indonéz származású játékosa, Radja Nainggolan édesapja viszont nagyon örül, hogy végre újra szülőföldjére léphet, és a helyi szurkolók is leginkább a Roma középpályására kíváncsiak, aki nemzeti hős Indonéziában.