Izraelbe igazolhat a Fradi gólzsákja

Budapest, 2015. július 16.
A bosnyák csapatban játszó Jasmin Bogdanovic (b), valamint a ferencvárosi Böde Dániel (b2) és Michal Nalepa (b3) a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének második fordulójában játszott Ferencváros - Zeljeznicar mérkőzésen, a Groupa
Budapest, 2015. július 16. A bosnyák csapatban játszó Jasmin Bogdanovic (b), valamint a ferencvárosi Böde Dániel (b2) és Michal Nalepa (b3) a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének második fordulójában játszott Ferencváros - Zeljeznicar mérkőzésen, a Groupama Arénában, 2015. július 16-án. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A Ferencváros kapust tesztel, és előfordulhat, hogy értékesíti egyik leggólerősebb támadóját.

A tavalyi ezüstérmes FTC-vel készül Kovácsik Ádám, a Regginától távozó, jelenleg csapat nélküli kapus, ami előrevetítheti a válogatott Dibusz Dénes értékesítését.

A volt U20-as válogatott Kovácsiknak magyar és külföldi ajánlatai vannak,

és ha az NB I-et választja, akkor - az ügyeit intéző menedzseriroda szerint - a Ferencváros lesz a befutó - írja a Nemzeti Sport.

A válogatott Dibusz a Fradi kulcsemberének számít Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Dibusz-ügyről Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója hétfőn azt mondta, eddig csak egyetlen ajánlatot kapott a klub a kapusért, de az is "nevetséges" volt, így nem foglalkoztak vele. A futballistával hírbe hozott Herthának ugyanakkor négy kapusa is van, így valóban kérdéses, hogy igazak-e a klubváltásról szóló hírek.

A Fradi sem áll rosszul amúgy kapusfronton,

hiszen Dibuszon kívül az egykori első számú kapus, a még mindig csak 23 éves Jova Levente és az Angliából hazatért Kurucz Péter is tagja a keretnek.

A sportnapilap arról is ír, hogy David Mateos vélhetően az Egyesült Államokban folytatja pályafutását, míg

Böde Dániel közel van ahhoz, hogy a Maccabi Haifához szerződjön.

A 28 éves csatárnak izraeli lapértesülések szerint már csak az orvosi vizsgálatokon kell átesnie, utána aláírhat a tavalyi hatodik helyezetthez.

Böde a 2012-es érkezése óta megbízhatóan termeli a gólokat Forrás: MTI/Kovács Tamás

Böde idén 6 meccsen két gólt szerzett, tavaly 37 találkozón 14 gólig és 10 gólpasszig jutott, 2014-ben pedig 32 találkozón rúgott 14 góllal és 7 assziszttal zárt. A legjobb az első ferencvárosi évében volt, amikor 31 mérkőzésen 17 gólt szerzett, és kiosztott kilenc gólpasszt is.