Ha azt hiszi, Kanadában nem értik a focit, ezt nézze meg

didier drogba chelsea
Chelsea's Ivorian striker Didier Drogba holds up the Premier league trophy to fans as the Chelsea team take part in an open-top bus parade through Fulham, south-west London on May 25, 2015 to celebrate winning the Premier League title and the Capital One cup. AFP PHOTO / LEON NEAL
Vágólapra másolva!
Azt megszoktuk, hogy Európában egy nagyobb futballcsillag érkezése több száz ünneplő drukkert tud kicsalogatni a reptérre, de Kanadában ugyanez azért meglepő. Didier Drogba már tudja, milyen érzés.

Didier Drogba elefántcsontparti labdarúgót úgy fogadták a kanadai Montrealban, mintha legalábbis Québec elszakadását jött volna bejelenteni.

Több százan őrjöngtek

A Chelsea csatárát szerződtette a Montreal Impact, és a repülőtéren több száz Impact-szurkoló várta. Drogba először csak döbbenten pislogott a nevét skandáló, mámoros tömeg láttán, aztán büszkén szelfivideózott.

Ezt a videót itt is megnézheti.

Ezt pedig itt.

A Montreal nem számít az MLS nagycsapatai közé, eddig nem voltak olyan sztárjai, mint Kaká (Orlando City) vagy Pirlo, Villa, Lampard (New York City), leghíresebb játékosa korábban Marco di Vaio volt. A jelenlegi keretben csak néhány ismertebb, európai múlttal rendelkező játékos van, így például Nigel Reo-Coker vagy Marco Donadel. És most már Drogba is.