Társoldalunk:

Az MTK a döntetlenért mattolta a legvégén Királyt

2015.08.01. 20:27

Az MTK kétgólos hátrányt ledolgozva 2-2-es döntetlent játszott a Szombathelyi Haladás otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójában.

OTP Bank Liga, 3. forduló:
Szombathelyi Haladás - MTK Budapest 2-2 (2-0)
Szombathely, 3130 néző, v.: Berke
Haladás: Király – Schimmer (Angyal, 65.), Jagodics, S. Wils, Bosnjak - Iszlai, T. Wils - Gosztonyi (Halmosi, 59.), Martínez, Németh M. (Medgyes, 83.) - Ugrai
MTK: Hegedüs - Vukmir, Bese, Grgic, Vadnai - Strestík (Szatmári, a szünetben), Thiam, Kanta, Vass Á. (Hrepka, a szünetben), Varga Sz. - Torghelle (Ramos, 72.)
gól: Ugrai (14.), Jagodics (36.), illetve Hrepka (50.), Thiam (93.) 
sárga lap: Gosztonyi (44.), Halmosi (71.), Jagodics (88.), illetve Torghelle (45.)

Hazai fölényt hozott az első félidő, pontosabb befejezésekkel a Haladás akár 4-5 gólt is szerezhetett volna. Az MTK gyenge ellentámadásokkal próbálkozott.

A szünet után nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltak a fővárosiak, és ennek néhány perc után meg is lett az eredménye, szépítettek. A Haladás ebben a szakaszban leginkább a védekezésre összpontosított, és kontrákból próbált veszélyeztetni. Később kiegyenlítettebbé vált a játék, a hazaiak több helyzetet is kihagytak, de - az utolsó pillanatban - újabb gólt az MTK szerzett, így döntetlen lett a vége.