Egy szupermodell pletykálkodott Benzemáról

Karim Benzema, Real Madrid, foci
SPAIN, Madrid : Real Madrid's French forward Karim Benzema sticks out his tongue during the UEFA Champions League semi-final second leg football match Real Madrid FC vs Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on May 13, 2015. AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
Vágólapra másolva!
Az angol sajtó híreszteléseit egy szupermodell, Jeinny Lizarazo is megerősítette, az ESPN Deporte tévécsatornánál dolgozó venezuelai szépség szerint Karim Benzema a hétvégén Londonban, Az Arsenalnál járt orvosi vizsgálaton.

Akár 60 millió eurót is fizetne az Arsenal labdarúgócsapata a Real Madridnak Karim Benzemáért, írta a Daily Mail a londoni klubhoz közelálló forrásra hivatkozva, ezzel a francia csatár lenne az Ágyúsok történetében a legdrágább igazolás.

A madridi AS szerint a probléma csupán annyi, hogy Benzema tavaly újította meg szerződését a spanyoloknál 2019 nyaráig, és nem áll szándékában elhagyni a Santiago Bernabeu-stadiont.

Karim Benzema Forrás: AFP/Gerard Julien

Ugyanakkor a ESPN Deporte televíziós csatornánál dolgozó venezuelai topmodell, Jeinny Lizarazo a Twitter-oldalán azt írta, a pletykánál sokkal több van ebben a történetben. „Az egyik forrásom szerint az a hír járja, hogy Benzema Londonba érkezett orvosi vizsgálatra" – írta a hétvégén, igaz, később hozzátette, nem tudja, hogy ez az információ valóban százszázalékos-e.