Vágólapra másolva!
Aki a Chelsea kispadján ül, legyen tisztában a futball alapjaival, jelentette ki José Mourinho, aki nagyon dühös volt a csapat csinos orvosnőjére, Eva Carneiróra, amiért - szerinte - feleslegesen berohant ápolni Eden Hazardot.

Hazai pályán csupán 2-2-es döntetlent ért el a Chelsea labdarúgócsapata a Swansea City ellen a Premier League nyitófordulójában. A szombati mérkőzést követően a hazaiak edzője, José Mourinho még a csapat csinos orvosára is kifakadt.

Történt, hogy a hajrában – már 2-2-es állásnál – szabálytalankodtak a vendégek Eden Hazarddal, a Chelsea belga válogatott játékosával. A stáb, Eva Carneiro csapatorvossal az élen azonnal a játékos segítségére sietett, viszont Hazard hiába pattant fel, emiatt mégis el kellett hagynia a pályát.

Eva Carneiro és José Mourinho szópárbajt vívott a kispadnál Forrás: Chelseafc.com

"Elégedetlen vagyok az egészségügyi csapattal. Legyen akárki, szertáros, orvos vagy titkárnő, ha a kispadon ül, akkor tisztában kell lennie a futballal, és értenie kell a játékot. Thibaut Courtois kapus kiállítása miatt egyébként is emberhátrányban voltunk, ilyenkor, ha egy játékos a földre kerül, meg kell bizonyosodnunk arról, hogy valóban súlyosan sérült-e. Biztos voltam benne, hogy Hazardnak semmi komoly baja nincsen. Szabálytalankodtak vele, ő pedig nagyon fáradt volt. De az orvosi csapat butasága miatt egy ideig csak nyolc mezőnyjátékosunk maradt a pályán" - mondta Mourinho.

Az angol sajtó szerint Mourinho egy káromkodást (Fuck off!) is megengedett magának az eset után a kispadhoz visszaigyekvő csapatorvosnak.