Ronaldinho helyett Dzsudzsákot szerezhetik meg

Dzsudzsák Balázs Helsinki, 2015. június 13.
Dzsudzsák Balázs örül a győzelemnek az Európa-bajnoki selejtezősorozat F csoportjában játszott Finnország - Magyarország labdarúgó-mérkőzés végén Helsinkiben, az olimpiai stadionban 2015. június 13-án. Finnorszá
Helsinki, 2015. június 13. Dzsudzsák Balázs örül a győzelemnek az Európa-bajnoki selejtezősorozat F csoportjában játszott Finnország - Magyarország labdarúgó-mérkőzés végén Helsinkiben, az olimpiai stadionban 2015. június 13-án. Finnország-Magyarország 0-1. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Több török újság is arról ír, hogy Dzsudzsák Balázs megegyezett a Bursasporral, és már csak az orvosi vizsgálaton kell átesnie ahhoz, hogy Törökországba igazoljon. Az Origo úgy értesült, hogy a törökök egyelőre a magyar szélső válaszára várnak. A focista közben megérkezett Isztambulba.

A Bursaspor a lényegi dolgokban megegyezett Dzsudzsák Balázzsal, a balszélsőnek már csak a szerdai orvosi vizsgálaton kell átesnie - írta több török oldal, közte a Haberler.com.

Az Origónak sikerült telefonon elérnie a Bursaspor egyik - a neve elhallgatását kérő - sportvezetőjét, aki érdeklődésünkre azt mondta: "Egyelőre még semmi sem biztos, a klub a futballista válaszára vár. Többet nem mondhatok, várnunk kell, de

Dzsudzsák idén kikerült a Dinamo Moszkva keretéből, mivel nem fogadta el a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát. A hétfői Nemzeti Sportnak azt mondta, leginkább Dárdai Pál csapatához szeretne szerződni. "A klub vezetői azt várják, hogy eligazoljak, én pedig azt várom, hogy befusson az ajánlat, amire rábólinthatok. Fogalmazhatok konkrétabban is: arra várok, hogy végre elmehessek a Herthába."

Közben több oldal is közölte, hogy Dzsudzsák megérkezett Isztambulba.

Dzsudzsák szerződése december végén jár le Moszkvában Forrás: MTI/Kovács Tamás

A Bursasport 1963-ban alapították, 1967 és 2004 között az első osztályban szerepelt, majd kiesett a másodosztályba, ahonnan két évvel később jutott fel újra.

2010-ben megnyerte a török bajnokságot, így a BL-csoportkörben vehetett részt.

Egy csoportba került a Valenciával, a Manchester Uniteddel és a Rangersszel, végül egy pontot sikerült szereznie, hazai pályán a skótok ellen 1-1-re végzett.

Tavaly a hatodik helyen végzett a bajnokságban.

A klub elnöke, Recep Bölükbasi idén áprilisban azt mondta, hogy

nagynevű focistákat szeretnének a csapathoz csábítani,

és közel vannak Ronaldinho megszerzéséhez. A brazil végül a Fluminensét választotta.