Vágólapra másolva!
A Szombathelyi Haladás egygólos győzelmet aratott a vendég Paksi FC felett a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának szombati játéknapján. A Haladás sorozatban negyedik bajnoki találkozóján maradt veretlen.

OTP Bank Liga, 5. forduló:
Szombathelyi Haladás - Paksi FC 1-0 (1-0)
Szombathely, 3148 néző
v.: Erdős
Haladás: Király - Angyal, S. Wils, Jagodics, Bosnjak - Németh M., T. Wils, Martínez (Popin, 85.), Iszlai (Nagy P., 79.), Halmosi (Gosztonyi, 62.) - Ugrai.
Paks: Molnár P. - Kulcsár D., Gévay, Lenzsér, Szabó J. - Kővári (Hahn, 46.), Bertus (Fröhlick, 76.), Szakály D., Kesztyűs (Papp K., 46.), Bartha - Balázs Zs.
gól: Németh M. (31.)
sárga lap: Martínez (32.), Jagodics (54.), Gosztonyi (77.), T. Wils (88.), illetve Bertus (45.), Papp K. (71.), Kulcsár D. (84.), Gévay (90.)

Az első perctől kezdve fölényben futballozott a Haladás, amelyben különösen Martínez játszott veszélyesen. A vendégek egyáltalán nem jutottak el Király kapujáig. A szombathelyiek bő félóra elteltével a vezetést is megszerezték, ezt követően még jobban beszorították ellenfelüket, de a szünetig nem sikerült növelniük az előnyüket.

A folytatásban is a Haladás birtokolta többet labdát, de már korántsem játszott olyan veszélyesen, mint az első játékrészben. Ekkor már jócskán éreztette hatását a rekkenő hőség, mert fásultan futballoztak a csapatok, ezen az ivószünet sem változtatott. Kifejezetten sok volt a játékmegszakítás, ami annyiban a Haladásnak kedvezett, hogy számára megfelelt az eredmény.