Sajtóhír: Dzsudzsák igent mondott a Bursaspornak

Dzsudzsák Balázs Budapest, 2015. március 29.
Dzsudzsák Balázs (elöl) és Jannisz Fetfacidisz a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének F csoportjában játszott Magyarország - Görögország találkozón a fővárosi Groupama Arénában 2015. március 29-én.
MTI Fot
Budapest, 2015. március 29. Dzsudzsák Balázs (elöl) és Jannisz Fetfacidisz a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőjének F csoportjában játszott Magyarország - Görögország találkozón a fővárosi Groupama Arénában 2015. március 29-én. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Török lapértesülések szerint Dzsudzsák Balázs igent mondott a Bursaspornak. A magyar válogatott kapitánya igen olcsón, 1,5 millió euróért válthat klubot, a fizetése kétmillió euró körül lesz. 

A Bursasporda Bugün nevű lap nyitóoldalán "Dzsudzsák érkezik" címmel adja hírül, hogy a Dinamo Moszkva magyar szélsője igent mondott a klub ajánlatára. A Bursasport azonnal repülőjegyet küldött Dzsudzsáknak, aki várhatóan a napokban érkezik Törökországba, hogy átessen az orvosi vizsgálaton, és aláírja a szerződését a legutóbbi török bajnokság 6. helyezettjével.

Mivel a magyar játékos szerződése télen lejár, a Bursaspornak nem is kell sokat fizetnie érte. A hírek szerint a Dinamo kétmillió eurót szeretne érte, de a törökök 1,5-re akarják lealkudni Dzsudzsák árát, aki a hírek szerint nagyjából kétmillió eurót fog keresni Bursában.

Dzsudzsák a válogatottban Forrás: MTI/Kovács Tamás

Dzsudzsák korábban többször is hangsúlyozta, Dárdai Pál Herthájában képzeli el a jövőjét, de hiába költött rekordösszeget idén a Bundesliga, a berliniek nem áldoztak még kétmillió eurót sem a magyar játékosért.