Társoldalunk:

Sajtóhír: Dzsudzsák igent mondott a Bursaspornak

2015.08.15. 11:52

Török lapértesülések szerint Dzsudzsák Balázs igent mondott a Bursaspornak. A magyar válogatott kapitánya igen olcsón, 1,5 millió euróért válthat klubot, a fizetése kétmillió euró körül lesz. 

A Bursasporda Bugün nevű lap nyitóoldalán "Dzsudzsák érkezik" címmel adja hírül, hogy a Dinamo Moszkva magyar szélsője igent mondott a klub ajánlatára. A Bursasport azonnal repülőjegyet küldött Dzsudzsáknak, aki várhatóan a napokban érkezik Törökországba, hogy átessen az orvosi vizsgálaton, és aláírja a szerződését a legutóbbi török bajnokság 6. helyezettjével.

Mivel a magyar játékos szerződése télen lejár, a Bursaspornak nem is kell sokat fizetnie érte. A hírek szerint a Dinamo kétmillió eurót szeretne érte, de a törökök 1,5-re akarják lealkudni Dzsudzsák árát, aki a hírek szerint nagyjából kétmillió eurót fog keresni Bursában.

Dzsudzsák a válogatottbanForrás: MTI/Kovács Tamás

Dzsudzsák korábban többször is hangsúlyozta, Dárdai Pál Herthájában képzeli el a jövőjét, de hiába költött rekordösszeget idén a Bundesliga, a berliniek nem áldoztak még kétmillió eurót sem a magyar játékosért.